The Red Hot Chili Peppers

Rok wydania: 1984
Zespół: Red Hot Chili Peppers

Lista utworów

  1. True Men Don't Kill Coyotes
  2. Baby Appeal
  3. Buckle Down
  4. Get Up And Jump
  5. Why Don't You Love Me
  6. Green Heaven
  7. Mommy Where's Daddy?
  8. Out In L. A.
  9. Police Helicopter
  10. You Always Sing
  11. Grand Pappy Du Plenty

blog comments powered by Disqus