My Head Is An Animal

Wydawnictwo: Universal Music Group
Rok wydania: 2012
Zespół: Of Monsters and Men

Lista utworów

  1. Dirty Paws
  2. King and Lionheart
  3. Mountain Sound
  4. Slow and Steady
  5. From Finner
  6. Little Talks
  7. Six Weeks
  8. Love Love Love
  9. Your Bones
  10. Sloom
  11. Lakehouse
  12. Yellow Light

Materiały powiązane:

blog comments powered by Disqus