All Of White Horizons

Rok wydania: 1/2005
Zespół: Agonised By Love

Wydawca: Alfa Matrix / Alchera Visions

Lista utworów

  1. After Dark (She Came)
  2. Silent War
  3. My Sweet November
  4. More Love - More Suffer
  5. Frozen In Me
  6. Little Ghost
  7. Just Perfect Sin
  8. Cover My World
  9. Soul's Humility
  10. Close Behind You
  11. All Of White Horizons
  12. Silent War (Rotersand Mix)
  13. My Sweet November (Neikka RPM Mix)
  14. Frozen In Me (Hungry Lucy Mix)

blog comments powered by Disqus